I’ll give him an offer he can’t refuse

More from the vault 2
January 23, 2013
Lek med kön
January 27, 2013

“So the next day, my father went to see him; only this time with Luca Brasi. An’ within an hour, he signed a release, for a certified check for $1000.

[Kay: “How’d he do that?”] My father made him an offer he couldn’t refuse. [Kay: “What was that?”] Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brains, or his signature, would be on the contract. That’s a true story. That’s my family, Kay, it’s not me.”

24012013-_ANG7476

Jag och Maria gjorde en maffiaplåtning i torsdags. Jag har bara hunnit göra klart en bild, men kan inte hålla mig från att lägga upp den redan nu. Jag tycker den blev så cool. 🙂 Maria gjorde ett kanonjobb på alla sätt. Allt från kläderna hon lyckades rota fram på second hand, till skägget som hon limmade fast i form av sitt eget hår som hon klippte av. Just den här bilden är egentligen tekniskt misslyckad. Jag råkade blåsa högdagrarna rejält på den här rutan, och det var nära den hamnade i papperskorgen, men efter lite pillande lyckades jag rädda den hjälpligt i alla fall. Jag kommer att lägga upp lite fler bilder framöver från den här kvällen. Vi gjorde även lite andra sessioner där vi har lekt lite med manligt/kvinnligt på ett ganska kul sätt. Stay tuned!