Gratis barnfoto – kampanj 1 feb-31 maj

Lek med kön
January 27, 2013
More masculine Maria
January 29, 2013

annons_varkampanj_fotonord_700

Jag brukar normalt köra en barnfotokampanj varje sommar, men i år har jag faktiskt tänkt försöka lyxa till det lite och försöka vara lite mer ledig under sommarmånaderna. Därför har jag nu bestämt att jag tidigarelägger barnfotokampanjen i år och kör den nu under vintern/våren i stället.

Fotografering och grundläggande efterarbete på alla barnfotograferingar som utförs i studion mellan 1 februari – 31 maj 2013 är alltså gratis. (ordinarie pris 395 kr inkl moms) Du betalar endast för de bilder du vill köpa från sessionen (och det finns inget som helst köptvång). Bilder debiteras enligt ordinarie prislista och det enda som tillkommer är faktisk portokostnad för att skicka de färdiga bilderna. (inga expeditions-eller fraktavgifter) Kampanjen gäller privatpersoner och endast barn upp till 12 år . En fotosession är normalt mellan ca 20-60 minuter beroende på barnets dagsform och det går utmärkt att ta flera olika ombyten, bilder med syskon o.s.v. Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden. Kontakta mig för bokning av tid!