G.I. Marie

Kajsa – Ginger snaps
November 24, 2012
Black eyed Marie
December 1, 2012

Nä, jag pratar inte om bantningskost utan kolhydrater. G.I as in “Government issued”. Som den där Joe ni vet 🙂 Genren “girls with guns” är något man egentligen inte vill ge sig på. Risken att det blir störtlöjligt och leksaksbimbo är överhängande. När Marie kom med förslaget att göra en army-session kändes det dock helt rätt. Tjejen har inte bara rätt attribut, hon har ju faktiskt gjort militärtjänst i svenska armen som skyttesoldat och har koll på både vapen och kläder. Med hjälp av en lånad AK, lite kol och armekläder från Armyshoppen senare fick vi ihop dessa bilder. Ljussatt med en griddad beautydish på lite avstånd. Sen finns det säkert flera som tycker det är störtlöjligt ändå, men det bryr jag mig inte om. Jag tycker det blev ganska coolt! 🙂