Parfotokampanj okt-nov!

Anna-Sara i studion
September 24, 2012
Bildspel i After effects
October 9, 2012

Våren brukar ju normalt vara kärlekens högtid, men inte hos Fotonord. Nej, här går istället hösten i kärlekens tecken!

Har ni tänkt på att de enda gången man går till en fotograf och fotar sig tillsammans med sin käresta är när ringen ska på fingret eller kanske när bullen är i ugnen. Är inte det lite tråkigt? Det tycker i alla fall jag. Visst vill man ha lite fina, schysst ljussatta och komponerade bilder i ramarna hemma på väggen med sin käresta även i andra situationer än i brudkläder? Eller varför inte lite nya mysiga bilder till facebook/bloggen/hemsidan? Därför kör jag nu igång en parfotokampanj under oktober och november månad.

Från den första oktober fram till den sista november är det 50 % rabatt på en parfotografering inkl grundläggande digitalt efterarbete + 1 st högupplöst bild med utskriftsrättigheter för eget bruk. Ordinarie pris på motsvarande paket är 690 kronor inkl moms men nu betalar du endast 345 kronor inkl moms. (Ytterligare digitala bilder, förstoringar , m.m. kan köpas till enligt ordinarie prislista. Rabatten gäller endast fotografering och första bilden. Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Fotograferingen tar upp till en halvtimme och arbetstid på det grundläggande efterarbetet är ca 1 timme.

Hur ni vill se ut på bilderna bestämmer ni själva, men det kan nog vara läge för en kram eller två 🙂 Vad väntar du på? Välkommen med din bokning!

(Använd gärna kontaktformuläret under info/kontakt)