Studentfoto med Felicia

Small faces tell stories too
July 25, 2012
Kristoffer, rond 2
July 29, 2012

Jag brukar ärligt talat inte fota särskilt mycket studentbilder. Det är en genre som jag aldrig riktigt kommit brytt mig om att marknadsföra mig inom. Jag vet inte riktigt varför, men det har bara blivit så. Under den korta period som studentbilder ska tas på försommaren, har jag alltid varit uppbokad med en massa andra uppdrag, så det har aldrig funnits tid eller lust att aktivt presentera mina tjänster för den kundgruppen. Jag kanske får göra ett ryck nästa år, vi får se. Även om jag inte aktivt marknadsför mig som studentfoto-fotograf, brukar det dock alltid trilla in ett par uppdrag per år ändå. Här är en av årets studenter, Felicia, som var lika vacker som sommardagen vi fotade. Vänortsparken och Döbelns park fick agera bakgrund till denna somriga session.