Martina & Nick

Final i sommartävlingen
May 29, 2012
Jennie – en frisk fläkt i studion
June 2, 2012

Martina och Nick var en härligt par som kikade förbi i studion för någon vecka sedan. De ville ha lite olika bilder, både traditionella till familjen och mer lekfulla bilder till sig själva. Detta är faktiskt något som de flesta brudpar säger att de vill göra, men när väl dagen D väl är där är många så nervösa och stressade att det är svårt att slappna av och hitta lekfullheten. Detta är en av anledningarna till att jag ofta vill ha minst en och en halv timme till bröllopsfoto. Ju mer tid desto bättre bilder, så är det alltid. Det tar oftast en halvtimme bara för paret att landa i situationen och bli bekväma med att stå i centrum och bli fotade.  Detta problem hade dock inte Martina och Nick. De tog sin nervositet och gjorde något kreativt av den och bjöd verkligen på sig själva. Det blev många härliga skratt i studion. När man har ont i magen efter att ha skrattat så mycket under en session så vet man att man har världens bästa jobb!

 

 

Kom förresten förresten ihåg att rösta på bästa kundbilden i finalen på sommartävlingen också. Omröstningen är öppen till den 5:e juni. Det är galet hur många som har röstat hittills. Trodde aldrig att så många skulle enggera sig i detta. Finalisterna verkar onekligen vara hejjare på att ragga röster från sina vänner 🙂