Here comes the sun

Glädje och bus i studion
June 11, 2012
Summer haze & bugs
June 13, 2012

Eller ja, förhoppningsvis snart i alla fall. Här är lite fler bilder från min och Elins senaste utomhussession och där lyckades vi faktiskt få lite av den varan, även om vi fick köra ett par mil för att lyckas hitta den. Temat på den här delen var väl lite blommigt och korta skärpedjup bland annat. De flesta är tagna i naturligt ljus, men det finns även lite fill med en blixt skjuten i ett vitt paraply på vissa bilder.

Som vanligt är det bra mycket bekvämare att vara fotograf än modell. Själv stod jag på land i en varm hoodie medan Elin fick plaska runt i Bölesholmarnas vatten. Det skulle inte ha förvånat mig och det hade flutit förbi ett isberg faktiskt. Det finns ett gäng bilder till från den här kvällen med ett brudtema med slöja, men dem får ni se en annan dag.