Gratis barnfoto i Åsele 10-12 juli

Viktor – fitness
June 20, 2012
Eva & Fernando
June 30, 2012

 

Jag kommer att befinna mig i Åsele under marknadsveckan (vecka 28) och har möjlighet att ta ett par bokningar för utomhusfoto under tisdag, onsdag och torsdag, 10-12 juli om vädret tillåter. Varje session kommer att vara upp till 30 minuter. Detta tillfälle ingår i barnfotokampanjen jag kör just nu, trots att fotograferingen sker utomhus/på annan ort. Detta innebär att fotografering och grundläggande efterarbete är gratis under dessa tre dagar för barn upp till 12 år. (ord pris 395 kr inkl moms) Du betalar alltså endast för bilder du väljer att köpa samt porto. Urval av bilder sker i efterhand på internet så du kan välja i lugn och ro. Bilder debiteras enligt prislistan på http://www.fotonord.se

Jag har även möjlighet att ta bokningar på andra porträttfotograferingar såsom t.ex. familjefoton eller husdjur. Dessa fotograferingar ingår dock ej i barfotokampanjen. Foto sker preliminärt i Biblioteksparken eller på Hembydgsområdet. Vid kraftigt regn kan fotograferingarna komma att ställas in. Jag kommer inte att ha någon provisorisk studio i kaffestugan denna gång. Kontakta mig via e-post för bokning eller frågor.