The tiny little fake smile

Porcelain dreams
April 4, 2012
Tävling! – vinn en fotografering m.m.
April 6, 2012

Nu är det dags att visa de klara bilderna från min och Elins senaste horror-session. Elin har sminkat själv som vanligt. Den här sessionen tog helt oväntat två olika vägar i bildskapandet. En del av bilderna tyckte jag hade en schysst  stämningsfull artsy fashionkänsla över sig så de fick behålla mycket av sin orginalform. Jag gjorde bara en svart/vit konvertering och lät den ursprungliga ljussättningen tala för sig själv. Jag gillar Elins uttryck i dem. Det blev en schysst blandning och kontrast mellan sminket och posering. Det passar ihop men ändå inte.

Den andra delen av sessionen blev mer trogen min ursprungliga bildide. Skräckfoto med strukturer och en mer skitig och rå känsla. De två olika bildtyperna passar egentligen inte ihop i samma galleri men nu blev det så. Eftersom vissa bloggläsare inte gillar skräckfoto eller är av känslig natur, lägger jag inte upp bilderna direkt här i bloggen utan ni får klicka er vidare till det här webbgalleriet om ni vill kika på bilderna. Först kommer den första delen med svartvita bilder i bildspelet och sen den andra. Enjoy!