Sanna – rock chic

Maria i studion
April 18, 2012
Ny “behind the scenes” video – fruit fashion
April 24, 2012

Sanna är en stenhård brud som lyssnar på stenhård musik. Vi har kört nån session tidigare med en avancerad och skruvad håruppsättning, men den här gången ville jag köra en session med Sanna där hon fick se ut som sig själv och ha sin egen stil. Eftersom hon är musikkritiker och bloggar om musik tyckte jag det skulle vara kul att få in något i sessionen som symboliserar musiken – därav lurarna. Däremot kanske vita hörlurar inte var så hårdrock egentligen, men ja, man allt kan ju inte bli perfekt jämt. Sanna har en riktigt cool ögonfärg för övrigt. Man skulle kunna tro att jag har photoshoppat ögonen, men det är faktiskt hennes naturliga färg. Nån slags blandning mellan ljusblå och lagungrönt, eller nåt? Nåväl här är de första färdiga bilderna från vår session i veckan. Lite kul att få poppa riktigt bra och tung hårdrock medan man fotar i studion också. Det brukar inte alltid falla i smaken hos kunder eller modeller, så det gäller att passa på när man kan. Stay metal!