Waiting for the day

Lite mera Jenny
March 19, 2012
Känsla för feeling
March 22, 2012

Det finns få saker som är så vackert som en gravid kvinna. Vardagen må innebära foglossningar, trötthet och illamående, men det finns alltid någon slags inre lyster som man inte ser någon annan stans. Det är rätt häftigt att fånga den på bild. När man tar sådana bilder vet man att man verkligen fångar minnen. Det är bilder som kommer att finnas kvar länge och som förhoppningsvis kommer att tas fram och tittas på av barn och barnbarn långt efter jag är död. Här är en kund som tog tillfället i akt och förevigade bulan.

 

 

 

Jag kanske bör nämna att kunden har givit sitt medgivande till att jag publicerar bilderna på min hemsida. Avklädda bilder publiceras aldrig här om inte personen själv godkänt detta.