House of Metal 2012

Despair
February 29, 2012
Fotokursen tillbaka
March 7, 2012

Så då var House of Metal festivalen över för det här året. Många bra band och skön stämning som alltid! Faktum är att hårdrockspubliken måste vara den mest skötsamma som finns. Med tanke på hur många människor som besöker festivalen och hur många öl som dricks är det alltid förvånansvärt lite fyllebråk och tjafs. Det är glada miner och ryggdunk för hela slanten. Som vanligt har jag tillbringat festivalen i scendiket och sprungit som en skottspoling mellan de olika scenerna för att dokumentera så många band som möjligt.

Årets höjdpunkter för min del var Adept, Immortal, Nocturnal Rites och Amon Amarth. Roliga band att fota med bra scennärvaro och show. För en gång skull var scenljuset nere i studion bra, till och med riktigt bra. Jag skulle till och med gå så långt som att säga att vissa band där nere hade bättre ljus än stora scenen.

Nedan rullar en slideshow med några av de bilder som jag tagit i helgen. Och på den här länken finns det ännu fler:

 

photocrati gallery