Shack matt

Gratis barnfotografering feb-maj!
February 3, 2012
Laundry day
February 5, 2012

Fotar man med Elin så är det ta mig tusan snudd på omöjligt att döda sina darlings. Det här är alldeles för många bilder i ett blogginlägg och det är ändå bara en bråkdel av de färdiga bilderna från vår senaste session. Det finns hur många bra bilder som helst. Det är tur att Elinchromblixtarna är snabba på att ladda om. Annars hade man missat ännu mer godbitar. Elin är grymt kreativ i sin posering och det är bara att fota på och försöka göra sitt bästa att hinna med att fånga alla coola och kreativa poser. Vi gjorde också en annan makeupsession vid samma tillfälle. (Elin fixade makeup själv) Den kommer upp på bloggen inom kort!

 

 

 

 

Ps. Stort tack till er som delade min barnfotokampanj på facebook! Bokningarna strömmar in. 🙂