Hungry like hell

Best of the rest
February 10, 2012
Hot pepper
February 13, 2012

Här är några bilder från den senaste kreativa sammandrabbningen med frisören Maria Olovsson från Styling Crew. Det är ytterligare en del i mitt food fashion projekt, och den här gången var det bland annat kött på menyn. Närmare bestämt ett kilo högrev som var allt annat än “well done”.  Maria gjorde en grym avantgarde håruppsättning på den tålmodiga modellen Sanna som fick rollen som she-devil. När man får gå i sidled genom dörröppningar – då vet man att det är en bra håruppsättning! Det här var för övrigt, vad jag vet, Sannas första riktiga fotosession om man räknar bort de snabba bilder jag tog för några veckor sedan på Styling crew. Mycket bra jobbat! Stort tack till Cicci för lån av korsett också. Nästa del i serien, “peppar”,  som gjordes samma dag kommer att läggas upp på bloggen senare i veckan.