Voodoo (I put a spell on you)

Sista spännet
November 11, 2011
Ibland vill man inte
November 13, 2011

Jag hade en ide om att köra en horror-plåtning med voodootema. Lite “Haiti goes horror”. Jag ville ha en mörkhyad modell och Jenny nappade direkt på ideén. Hon fixade ett passande tyg till klänning och jag fixade ett träskelett, en uppstoppad tupp (Tack Edel!) och en voodoodocka (Tack jennie!). Jag ville fota både i studion och ute, men det är ju inte helt lätt att hitta en miljö i Umeå som kan tänkas likna ett slumkvarter i Haiti. Dök dock på ett ställe inte långt från studion som i kvällens mörker blev helt rätt location. Tidigare när jag har fotat skräckgrejer har jag haft Makeupartister som skött sminket. Den här gången hade jag tyvärr ingen sådan, utan fick själv prova på att sminka. En ny erfarenhet måste jag säga. Jag har verkligen nyfunnen respekt för mina duktiga makeartister efter detta. Det är verkligen inte lätt att få till det bra.