Kristoffer

Lotta
November 8, 2011
Olov
November 9, 2011

Det finns människor som är vältränade, och sen finns det folk som tar det till en helt annan nivå. Jag har själv hållit på lite halvseriöst med träning för en massa år och kilon sedan, och jag vet hur mycket jobb och vilja det krävs för att dels bygga massa men framförallt att deffa bort kroppsfett. Långa morgonpromenader och tråkig och enformig mat i mängder. Kristoffer har en fysik som inte är av denna värld, och det var otroligt kul att ge sig på att ljussätta en sådan kropp. Skuggor och högdagrar får ett helt eget liv när de spelar över sådana muskler. Den kvinnliga och manliga kroppen har verkligen helt olika karaktärer. Jag måste erkänna att jag var lite nervös när Kristoffer körde hantelcurl med 30 kilos hantlar över mitt fina vita spegelgolv i studion, men det gick ju bara fint.