Julklappstips till den “som har allt”!

3 veckor kvar av julkampanjen
November 27, 2011
Camilla
December 1, 2011

Har du julklappsbekymmer? Vad ger man till den som redan har allt? Skippa den där bakmaskinen som ändå bara hamnar på Blocket på Annandagen. Ge istället bort något som verkligen kommer att uppskattas av såväl barnfamiljen, kompisen, syskonet eller föräldrarna. Ett minne som består!

För 395 kronor inkl moms får du ett presentkort att ge bort. Detta berättigar till en studiofotografering i min studio i centrala Umeå, samt 1 st förstoring från sessionen i A4-format ( 21×30) på exklusivt tjockt Ilford Gallerie papper. Presentkortet kan nyttjas till t.ex. barn/familjefoto, husdjursfoto, syskon/kompisfoto, gravidfoto eller morgongåva/budoir. (Erbjudandet gäller ej bröllopsfotografering)

Presentkortet beställs via kontaktformuläret på www.fotonord.se och levereras fritt per post. (betalning mot faktura). Erbjudandet gäller till och med 20 december och kan ej kombineras med andra kampanjer/erbjudanden. Fotograferingen sker under valfritt tillfälle 2012. Presentkortsinnehavaren kontaktar mig för bokning.