Porträttfoto i Åsele 22-23 oktober

Nyckelben
October 1, 2011
Det är något speciellt med röda löv…
October 6, 2011

Nu är det dags för en fotohelg i Åsele igen!

Lördagen 22 oktober samt söndag 23 oktober, finns jag på plats i Kaffestugan på Hembygdsområdet i Åsele för studiofotografering av dig, din familj, barn eller husdjur. Jag kan även ta utomhusporträtt om intresse finns och vädret tillåter. Fotografering kommer endast att ske utifrån tidsbokning denna gång. (jag kommer bara att ta eventuell drop in vid eventuell avbokning) För att boka tid kontaktar du mig i första hand via e-post på gradin.andreas@gmail.com med önskemål om dag/tid.

Helgerbjudande: Porträttfotografering inkl. 1 st förstoring A4, 295 kronor inkl moms

Detta erbjudande gäller endast dessa två dagar och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ytterligare förstoringar, canvastavlor, digitala bildfiler kan köpas enligt ordinarie prislista som du hittar här

Efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri på internet. Du kan sedan hemma  i lugn och ro titta igenom bilderna och välja vilken bild/bilder du vill köpa. Det finns inget köptvång och jag lämnar alltid nöjd-kund-garanti på mitt hantverk. Du betalar endast för de bilder du är nöjd med. Skulle det vara så att du inte finner några bilder du vill köpa behöver du heller inte betala något för fotograferingen.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig!

Andreas Gradin
www.fotonord.se

gradin.andreas@gmail.com

070-6204852

Trött på tråkiga och enformiga skolfotografier? Fota dig hos mig istället! 🙂