Mera höst-Lina

Niina
October 7, 2011
Protected: parbilder
October 12, 2011

 

 

 

 

Här är lite fler bilder från förra helgens spontana höstsession med Lina vid Dragonskolan och Universitetsområdet. Egentligen borde man vara ute i höstsolen och knäppa flera höstbilder idag, men jag har lyckats dra på mig en riktig dunderförkylning. Får se hur det känns imorgon. Sådana dagar som det är idag finns det inte många per år och det gäller verkligen att ta tillvara på dem. Snart är det ju trist-vinter.

Inom kort kommer jag att lägga upp årets erbjudanden på familje/syskon/barnporträtt inför julen. Jag har fått flera olika önskemål från kunder på olika typer av erbjudanden i år, men jag tror jag har ett koncept i år som kommer att tilltala alla. Det blir ett riktigt kanonerbjudande så håll ögonen öppna! 🙂