Kanske den konstigaste ideén någonsin?

Istället för skog
October 25, 2011
Happy halloween
October 28, 2011

Alltså, jag brukar kunna kläcka konstiga fotoideér, men det vette tusan om inte min och Carolinas senaste session i mitt projekt “food fashion” tar nåt pris för konstigaste idé och klurigaste genomförande.

Jag förklarade min vision om bakverkstema för modellen/MUA:n Carolina som kläckte världens grymmaste ide på hur vi skulle tillverka tårtan. Vad vi dock inte riktigt hade räknat med, var hur lätt marsipan spricker och smular när det blir torrt. Vi fick revidera den ursprungliga planen som innefattade en nedre del av tårtan som täckte hals och underkäke och bara köra på toppsektionen. Med lim och massa pill, fick vi fast spektaklet hyfsat i alla fall.  Jag kan inte riktigt bestämma mig och detta blev coolt och nyskapande eller bara konstigt. Hursomhelst. Carolina får “A” for effort och här ger vi er fröken princesstårta. Varsågod!