Clownish

Happy halloween
October 28, 2011
Lumberjack(ie)
November 1, 2011

Här kommer en liten snällare clown än i förra blogginlägget. Modellen på bilderna heter Elin och är en ny bekantskap. Detta var vår första fotning tillsammans och Elin fixade sminket själv. Jag ville ha en snäll, galen och rolig clown till denna session med poppande skrikande färger och Elin levererade precis vad jag ville ha. Jag har redigerat över 40 st bilder från sessionen och det fanns många fler som var riktigt bra. En bra modell har en inneboende teaterapa i sig och den varan har Elin verkligen massor av. Det här var en sådan session där man som fotograf bara står och knäpper av bild på bild och kan inte riktigt sluta och gå vidare till nästa scen/ljussättning, för det kommer bättre och bättre grejer hela tiden. Man vet att man har “the money shot” men är ändå är rädd att missa en, om möjligt, ännu bättre bild. Jag kan ju inte lägga upp alla färdiga bilder här, men ni får ett litet urval i alla fall.