Shop-o-holic

En blomma i betongen #3
September 15, 2011
Autumn red
September 19, 2011

 

Jag hade en ide om att fota ett shoppingtema på Umeå Östra och Emma nappade på idén. Nya resecentralen är faktiskt en rätt fantastisk byggnad ur fotosynpunkt. Massor med fina ytor, färgklickar och bra med ljusinsläpp. Där lär jag garanterat fota mer framöver. Det är faktiskt lite lustigt att iaktta folk när man fotar på allmän plats. Särskilt om man har en stor softbox monterad på blixten. Man kan säga att det finns två kategorier av människor. Antingen är man nyfiken och stannar upp för att kolla om det finns någon känd, freaky eller lättklädd person i närheten. Eller så tillhör man kategori två, vilket är personer som dyker ner i skydd när de ser en kamera, alternativt springer förbi de snabbaste de kan för att inte råka fastna på bild. Själv tillhör jag nog den senare kategorin. 🙂