Maniscalco

Filth
August 10, 2011
Beautiful kill
August 11, 2011

 

 

“Gud vad mycket fruntimmer du fotar!” Inte en helt ovanlig kommentar. Jo, visst är det så. Säkert 95 % av alla modeller jag fotar är tjejer. Därmed inte sagt att jag inte skulle vilja plåta mer killar. Problemet är bara att det inte är särskilt lätt att hitta bra manliga modeller. De som funkar bra som modeller är oftast inte intresserade. Modellande verkar tyvärr inte alls vara nåt som killar är intresserade av. Dock är det ofta så att de blir väldigt intresserade när de väl har provat på att stå framför kameran en gång. “Det här var ju riktigt kul ju, det hade jag inte trott” har man hört mer än en gång.

De här bilderna hade jag faktiskt helt glömt. De togs förra sommaren i Grönåkers hästfarm. Dök på dem häromdagen när jag satt och gjorde backup på gamla bilder. Jag har inte kunnat publicera dem tidigare för att en av bilderna blev framsida på en hästkalender och fick inte publiceras någon annanstans tills kalendern fanns ute i tryck. Nu är det dock fritt fram att visa dem. Så här är lite manliga bilder för att jämna ut statistiken. Enjoy! 🙂