Studioinvigning 3/7 och ett supererbjudande!

Den blomstertid nu kommer
June 14, 2011
Första sessionen i nya studion
June 16, 2011

Söndagen den 3 juli är du välkommen till invigningen av min nya fotostudio på Skolgatan 50. Jag kommer preliminärt ha öppet mellan 10:00-18:00 och det kommer att serveras kaffe/läsk & gofika. Kom förbi och kika på de nya lokalerna, fika och prata lite strunt, och vill du dessutom bli fotograferad kommer jag att ha ett supererbjudande hela dagen.

Gratis fotografering (värde 395 kr)

Ja, du läste rätt! Hela invigningsdagen bjuder jag på en studiofotografering inklusive grundläggande digitalt efterarbete. Porträttfoto, barnfoto, gravidfoto m.m. Du betalar endast för de bilder du vill köpa från sessionen enligt ordinarie prislista. (Prisexempel – 10 x 15 cm 49 kr inkl moms, förstoring A4 195 kr inkl moms) Du får ett webbgalleri hem till din e-post så att du i lugn och ro kan kika igenom bilderna. Det är absolut inget köptvång på bilder. Hittar du ingen bild du vill köpa, kostar det dig inte heller något.  Erbjudandet gäller endast denna dag och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Gratis smink/hår (värde 500 kr)

Under invigningsdagen kommer det dessutom att finnas professionell Makeupartist på plats som kan sminka/fixa hår enligt önskemål.

Jag kommer att fota drop-in i mån av tid under dagen, men ser gärna att du förbokar tid via e-post. Detta bör du också göra om du vill vara säker på att få en plats. Jag kommer bara att kunna foto ett visst antal kunder under dagen. Om du vill bli sminkad av Makeuartist är förbokning av tid ett måste.

Studion ligger i kvarteret Audumbla bakom Renmarkstorget. Skolgatan 50 (Vivahuset), ingång från gården. (Samma ingång som Lexicon) Det sitter en porttelefon vid ingången som du ringer på för att komma in.

Varmt välkommen!

/Andreas Gradin