Nya modeller sökes

Studion klar
June 10, 2011
Mera Maria
June 11, 2011

Nu är det dags att casta lite nya modeller till några av mina egna fotoprojekt under sommaren och hösten. Det handlar om en massa olika teman och genrer som vanligt – Beauty, smink, fashion, retro, humor, skräck, action och lite annat smått och gott. Tidigare erfarenhet framför kameran är absolut inte nödvändigt, men är förstås ingen nackdel. Huvudsaken är att du vill anstränga dig för att tillsammans med mig och eventuell MUA för att ha kul och skapa riktigt snygga bilder.

Jag har förstås inte möjlighet att fota alla som kontaktar mig, tvärtom, men var absolut inte rädd att höra av dig om du är intresserad! Det kostar dig inte en spänn. Jag söker alla möjliga typer av modeller, inte bara den klassiska modelltypen, och även om det skulle vara så att jag inte känner att du är rätt person för de aktuella ideérna, kan du vara helt rätt för något kommande uppdrag.

Några förutsättningar. 1. Du måste vara myndig och vara seriös. Jag har inte tid med folk som inte dyker upp när man förberett en session. 2. Du måste vara bekväm med att synas i reklam, för det är inte omöjligt att bra bilder kan komma att användas i tidningar, reklam och liknande. I utbyte får du ett gäng färdigretushade kanonbilder till din porfolio och för eget bruk.

Jag skulle gärna vilja ha lite fler manliga modeller i åldern 20-30 år, det är alltid en bristvara. Maila mig för mer info om du är intresserad, eller tipsa den där kompisen som gör sig så himla bra på bild, men som inte förstått det själv ännu. Kontakta mig på andreas@fotonord.se om du är intresserad.