Maria

Fenomenala Frida
June 6, 2011
Studion klar
June 10, 2011

En ny stjärna minsann. Det här är Maria vars bröllop jag fotade för ett antal veckor sedan. Under tiden jag fotade porträtt och vigsel tyckte jag mig se modellkvaliteter hos Maria, så jag frågade helt enkelt henne om hon var intresserad av att prova på att stå modell för mig någon gång. Hon var intresserad av att testa, och om ni ser på bilderna hade jag inte fel i min observation. Vi stämde träff i Flurkmark ikväll och åkte runt till lite olika ställen i byn och fotade sommartema. Efter att ha blivit halvt ihjälbitna av mygg och knott i två och en halv timme, hade vi fått ihop ett gäng mycket bra bilder. Här är de första två klara bilderna. (Tänkte det var bäst att fixa klart dem redan i kväll, om det skulle vara så att jag avlider av kliande myggbett i natt)