Bilder till ditt företag eller din CV

Färgglatt
April 7, 2011
The lady in red…shoes
April 14, 2011

Jag har alltid förundrats över företag som lägger hundratals timmar på att utveckla webbplatser och tekniska funktioner till sina hemsidor och sedan snålar in på det kanske viktigaste av allt – bilderna. Man lägger in suddiga mobilbilder på företagets nyckelpersoner och tänker inte på att det är som att bygga och inviga en ny butik och sedan strunta i att visa sina varor i skyltfönstret. Din personal som ska möta dina kunder är lika viktiga att visa som dina produkter. Bra bilder i din egen reklam lyfter din marknadsföring till en högre nivå.

Om du behöver personalbilder till företagets hemsida eller trycksaker, eller personliga bilder till din CV kan du kontakta mig. Jag levererar bilder som ger din marknadsföring en extra knuff. Tagna i min studio eller på plats på ditt företag och till bra priser förstås. Kontakta mig för bokning eller offert.