Manlig modell sökes till reklamplåtning

Simmar lungt
January 26, 2011
Vegetarian beauty
January 29, 2011

Manlig modell i ålder ca 20-27 år, sökes till modeplåtning på uppdrag. Tidigare erfarenhet behövs ej. Här är det viktigare med rätt typ av utseende till uppdraget. Tänk “Ellos/Haléns-utseende”. Ingen “topmodel” utan snarare “handsome guy next door”. Uppdragsgivaren är ett utländskt klädföretag som säljer designer-tshirts online. Uppdraget består i att posera med några olika t-shirts i studio för produktbilder till företagets webbshop.

En engångsersättning betalas till modellen för ca 2 timmars jobb. (Modellen får också tillgång till bilderna för eget bruk om så önskas) Kontakta mig via e-post för mer info vid intresse. Bifoga helkroppsbild samt ansiktsbild om du ej jobbat med mig tidigare. Fotning kommer att ske på kvällstid någon gång under februari månad.