Fota natur är ingen dans på rosor

Lite nya publiceringar
December 27, 2010
Trollskogen
December 28, 2010

Trodde ärligt att jag skulle få en hjärtinfarkt idag när jag var ute och försökte fota lite natur. Jag pulsade i djupsnö en bra bit från vägen ner till en fors. Ner gick ju bra, men när jag sen skulle klättra upp igen med fotoutrustningen höll jag på att ta ihjäl mig på kuppen. En bra bit i överjävlig lutning och djupsnö resulterade i näsblod och en nästan kollapsad fotograf. Det värsta var att forsen inte var så vacker som jag hoppats på så klättringen var lite förgäves. Här har ni en bild på undertecknad när jag tagit mig tillbaka till bilen.

Dags att ta tag i träningen igen tror jag….
Vet inte om det blev några bra bilder idag, men lägger upp nån bild sen när jag hunnit ladda in dem.