Porträttfoto för hela slanten

Helgens porträttfoto och ny storformatskrivare!
November 19, 2010
Gammalt blir nytt
November 28, 2010

November månad är verkligen porträttmånaden nummer ett. Stolta föräldrar vill ha bilder på sina barn till julkorten och till morfar och mormor. Barnen vill ha bilder på sig själva till julklapp åt föräldern som “har allt”. Tjejer ger bort bilder av sig själv till pojkvännen.

Det är kul när hjulen snurrar på och det är fantastiskt kul att träffa en massa folk i studion. För det mesta är det faktiskt riktigt kul att fota porträtt. Även om små barn kan ha en grinig dag, slutar sessionen ändå för det mesta med att man fått ett och annat skratt eller i alla fall lyckats fånga personens karaktär på bild. Många föräldrar tycker det är jobbigt om barnen inte riktigt vill vara med på noterna, men det är faktiskt i de tillfällena som man kan få de absolut bästa bilderna. De äkta porträtten.

Ibland undrar jag hur alla hittar mig? Särskilt eftersom jag i princip inte annonserar nåt alls just nu. Kanske har de sett nån av mina bilder hos grannens brorsas jobbarkompis, eller så har de bara råkat halka in på min sida på webben och skickat in en bokningsförfrågan. Man borde kanske göra en kundundersökning så man får lite koll på sånt?

Jag har fortfarande lediga tider innan jul, så det är bara att kontakta mig om ni vill bli fotade. Jag kommer snart att uppdatera prislistan med nya priser inför nästa år, så det kan vara läge att passa på. Jag kommer att göra vissa prisjusteringar inför 2011. Bokningar som görs innan den nya prislistan har lagts ut, kommer givetvis att få sin fotografering och bilder till de nuvarande priserna.

Nåväl. Här är några av de porträtt som fastnat i kameran den senaste tiden.