Modeller sökes till nya projekt

Några till från helgens bravader
September 5, 2010
Meet Mio
September 16, 2010

Är du sugen på att prova på att stå modell? Behöver du bilder till din portfolio? Eller har du kanske en kompis som blir bra på bild som du vill tipsa?

Jag söker just nu ett par nya modeller (både manliga och kvinnliga, i ålder mellan 18-100 år) för lite olika plåtningar under hösten och vintern. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av modellande, jag söker både erfarna modeller och nybörjare. Jag har dock några krav. Du måste vara bekväm med att synas i reklamsammanhang och du måste vara myndig för att kunna skriva en modellrelease. Jag är seriös i mitt arbete och jag förväntar mig detsamma av modellen. Fotografering sker i min studio på Nygatan, Öst på stan i Umeå, alternativt “on location” beroende på tema och bild.

Vid intresse kan du maila på andreas@fotonord.se Skicka med en eller ett par bilder på dig själv och uppge lite korta fakta, samt beskriv gärna vad för typ av bilder du är intresserad av att göra. Jag kontaktar de modeller jag valt ut  med mer information. Observera att jag givetvis inte kan fota alla. Jag gör ett urval utifrån de personer som jag tycker passar bäst till olika ideér. Även om jag kanske inte har något som passar dig just nu, kan det dyka upp projekt senare som passar dig perfekt.