Hundmodeller sökes

Meet Mio
September 16, 2010
Disco fever
September 22, 2010

Just nu är jag i behov av lite olika hundar till ett nytt fotoprojekt. Bilderna kommer troligtvis bland annat användas i hundlexikon. Kontakta mig gärna om du har en hund som du tror blir bra på bild. Jag söker både valpar och fullvuxna hundar av olika raser. (Blandraser är ej intressanta) Tipsa gärna en vän!

Fotograferingen kommer att ske i studio Öst på stan (tar ca 30 minuter) och bilderna kommer att se ut enligt mina bildexempel ovan. Som tack för att du ställer upp, får du högupplösta digitala bilder från sessionen utan kostnad. Du behöver alltså inte betala något för vare sig fotografering eller bilder. Från bildfilerna får du fritt göra utskrifter och förstoringar för eget bruk. (Om du vill köpa förstoringar av mig går det givetvis bra)

Om du är intresserad kan du maila mig på gradin.andreas@gmail.com Skicka med en beskrivning av vilken sorts hund du har. Bifoga gärna en bild också om du har.