Var är killarna?

In the hood
January 4, 2010
Meet Lina
January 6, 2010

Jag får ganska ofta förfrågningar från modeller som vill plåta bilder för att bygga upp sin portfolio. Det är alltid kul att lära känna nya människor och det är ofta ett mycket bra sätt för mig att fortsätta att bygga upp min kommersiella portfolio med varierade bilder. En sak som slår mig dock är att det nästan bara är tjejer som hör av sig. Det är verkligen synd,  för om det är något jag behöver så är det fler manliga modeller. Jag vet inte om det beror på att modellande är något som nästan enbart intresserar tjejer, eller om det är lilla “utseende-jante” som spökar.

Här är hur som helst några bilder av Robert från i våras. En av få manliga modeller jag fått tillfälle att plåta. En mycket duktig sådan också.

_DSC0811 _DSC0818