A big no-no!

Fina Carolina
January 7, 2010
Return of Cicci
January 11, 2010

Ville bara skriva en rad och förtydliga en sak till er modeller som fotat med mig. Jag har nog varit lite otydlig med detta tyvärr. De bilder ni får av mig enligt modellreleasens villkor har restriktioner. Observera att mina bilder inte under några omständigheter får redigeras eller retuscheras om och sedan publiceras. Detta gäller även beskärning av bilder eller ändring av bildens proportioner. Om ni lägger upp bilder på myspace, hemsidor, facebook eller bloggar måste bilderna vara i sitt orginalutförade, d.v.s den för inte förändras på något sätt. Att förminska bilden är dock givetvis helt ok. Om ni vill sitta och leka med bilderna i photoshop måste de stanna på er hårddisk.

Nog om detta. Här är ett “casual” porträtt jag tog av Lina J i veckan. Jag har fotat massvis med sessionen den här veckan. Kommer att lägga upp bilder så fort jag har haft tid att gå igenom alltihop.

casual brunette