Mimmi wet

Emma
December 30, 2009
Vinterland
December 30, 2009

Här kommer en bild till från sessionen med Mimmi. Jag är grymt nöjd med dessa bilder faktiskt. De är i princip obehandlade direkt från kameran. Jag har endast svart/vit-konverterat dem och skruvat lite med färgbalans och kontrast. Inget photoshoppande. Ska fota ett par sessioner till i samma tema med några andra modeller nästa vecka. Jag börjar faktiskt mer och mer försöka jobba efter att ljussätta så bra som möjligt och minimera tiden för bildbehandling i efterhand. Det är faktiskt få bilder jag tagit de senaste månaden som jag tillbringat mer än 10 minuter med i efterbehandlingen. Det handlar iofs en hel del om att jag inte har tid att lägga en timme på varje bild, men det handlar också om att jag upplever att bilder sällan blir bättre av det.

wet blonde