flyttat

Smile!
December 8, 2009
Coulrophobia
December 17, 2009

Jag kan knappt röra mig. Så mycket träningsvärk har jag efter helgens bravader….. Fyra flyttlass senare och femtielva mil i trappor är vi nu äntligen på plats Öst på stan. Även om det inte skiljer så mycket på lägenhetens storlek på papperet känns det som att den här är sååå mycket större. Jag går nästan vilse. 🙂 Det är skönt att ha fått ett eget kontor nu också. Tusen tack till alla som hjälpte till att flytta!

_DSC9709 party girl

fashion brunette fur girl

Är du sugen på att prova på att stå modell och fotograferas i studio? Behöver du bygga upp en portfolio? Jag söker just nu ett par nya modeller (både killar och tjejer) för olika plåtningar under vintern.
Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av modellande. Du måste dock vara myndig för att kunna skriva en modellrelease. Fotografering sker i min studio på Nygatan, Öst på stan i Umeå alternativt “on location” beroende på bild. Du behöver inte betala för fotograferingen. Du får gratis färdigretuschade modellbilder till din portfolio i utbyte mot att du godkänner att bilderna kan användas i promotion- och reklamsammanhang.

Vid intresse kan du maila på andreas@fotonord.se Skicka med en eller ett par bilder på dig själv och uppge lite korta fakta och beskriv gärna vad för typ av bilder du är intresserad av att göra. Jag kontaktar de modeller jag valt ut  med mer information.