Sista bröllopet för 2009

party girls
November 24, 2009
En kameleont
November 25, 2009

….blev en kall historia. Den stackars bruden var helt stelfrusen efter bara någon minut utomhus. Det är tur att man har studion som reservlokation. Något jag inte tänkt så mycket på i förväg är att solen ju numera går ner 14:30 på dagarna. Detta innebar att inget solljus kom in genom några kyrkfönster när vigseln var 15:00. Jag låg i snitt på ISO 1600 och ändå var det svårt att få några hyfsade slutartider i kyrkan. För att inte tala om utomhus på kyrktrappen när brudparet gjorde entre efter vigseln i totalt beckmörker. Men men, det ska inte vara lätt alltid, jag känner mig nöjd med resultatet trots allt. Sara och Sasan är mycket fotogeniska bägge två så det är inte svårt att lyckas med bilderna.

sara_sasan-230 sara_sasan-109