death maze

Masculine chic
October 30, 2009
Vad blir det till middag?
November 8, 2009

_DSC4878b-2-3

Jag fotande lite promotionbilder till death metal bandet Death Maze för någon vecka sen. Kul att prova på nåt nytt, men jag insåg att studions fysiska bredd inte riktigt räcker till för större projekt med många personer. Porträtt funkar, men när man ska komponera bandbilder blir det svårt. Tycker dock bilderna blev helt ok ändå.

Måste passa på att gratulera Lina också. Jag skrev ett inlägg i bloggen för ett tag sen att hon kommer att gå långt. Fick just höra att hon gått vidare som en av 12 finalister i Ford Supermodels of the world – UK, världens största modelltävling. I hate to say I told you so… 🙂

I helgen har jag planerat att agera food stylist och fota mat. Det kanske låter tråkigt men det är grymt skoj och SVÅRT.