Busy bee

Än är det inte vinter
October 11, 2009
welcome to the jungle
October 22, 2009

Det är fullspäckade dagar just nu. Jag har fotningar uppbokade nästan varje kväll och eftersom jag jobbar heltid på mitt andra jobb, blir det inte många timmar över till annat. Sambon har nu fått mig att att införa minst en jobbfri kväll i veckan. Är nog inte en dum ide, men det är inte alltid lätt att hålla sig ifrån kameran eller datorn, eftersom det är så roligt att jobba med det man tycker är kul.

Igår hjälpte jag Sanna att produktfota en massa kläder. Eftersom hon även fotar, råkade även jag fastna på en bild och det händer inte ofta kan jag lova. Det finns inte kameraskyggare människor än fotografer. Så fort en kameralins riktas mot mig dyker jag i skydd.

s57

Där har ni i alla fall yours truly om ni inte redan träffat mig någon gång. Som ni ser finns det en anledning till att vissa är fotografer och vissa är modeller 🙂

I helgen blir det både bröllopsfotningar och modellplåtningar och kanske lite tårta….vem vet.