Sunset park festival

Alltid detta med vädret
August 30, 2009
Nya studion är i drift
September 9, 2009

2009_sunsetpark-9931 2009_sunsetpark-97432009_sunsetpark-9411 2009_sunsetpark-9205

Det är alltid kul att fota livemusik och då särskilt rock och hårdrock. Tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan på sistone, men i lördags var jag faktiskt och fotade lite på den alternativa festivalen Sunset park i Döbelns park. Jag var framför allt där för att fota modevisningen som Umemodellen arrangerade tillsammans med Techdoll, men jag hann även med att fota en hel del olika band. Kvällens behållning var helt klart Umeåbandet Death Maze. Jag gillar egentligen inte dödsmetall alls, med det var rätt faschinerande att se så unga tjejer ha ett sånt fett sound. De melodiösa slingorna i låtarna satt fint och leadtjejen hade ett grymt schysst growl. Även Ninedee imponerade med en imponerande ljudbild. Rent fotomässigt var Virgin de mest tacksamma bandet. De hade tagit med sig samtliga klassika rockposer med sig från Finland.