Ny blogg!

Äntligen en ny studio
July 23, 2009

Sådärja. Nu har jag äntligen tagit mig kragen och fixat in en ny blogg på sidan. Den tidigare var hemmasnickrad så det gick inte att lämna kommentarer och det tog en halv evighet att posta ett inlägg via FTP. Nu har jag petat in en wordpress-blogg i designen så nu ska det förhoppningsvis fungera lite bättre.

Det börjar vara ett tag sen jag uppdaterade här. Det beror inte på att jag inte har fotat något. Tvärtom. Jag har varit i Thailand och Malaysia en månad och plåtat allt från tempel till thaimat. Jag lägger upp lite fler bilder sen när jag kikat igenom allt. Här är en första bild från Wat Arun i alla fall.

wat arun - the temple of the dawn

Ikväll har jag fotat familjebilder i studion och morgon ska jag fota ett bröllop i Sävar. Väderprognoserna säger att det ska bli regn vilken inte låter så lovande. Är det nån som vet hur man dansar motsatsen till regndansen?

 

Mina gamla bloggposter hittar du här