kontakt2017-03-18T12:20:14+00:00

 

Fotostudio i centrala Umeå

Fotostudio i UmeåMin fotostudio ligger mitt i centrala Umeå i kvarteret Audumbla, Sveagatan 8, strax bakom Renmarkstorget. Ingången är på innergården vid Audumblaparkeringen och du kan med fördel parkera just utanför entrén. Entrétrappen har monterad ramp och det finns hiss, så det är inga problem att besöka mig med barnvagn eller rullstol.

Du kan nå mig på tel 070-620 48 52.  Jag kan ibland vara svår att nå dagtid via telefon, så skicka gärna ett e-post direkt till mig via kontaktformuläret nedan. E-post är det ofta det bästa sättet att nå mig och jag svarar snabbt. (alternativ adress är andreas@fotonord.se) Tyvärr händer det ju ibland att mail inte kommer fram. Det är ovanligt att det händer, men ibland strular ju tyvärr tekniken. Om du inte fått svar från mig inom ett dygn, maila igen eller slå en signal!

Studion är fullt utrustad med sminkstationer, toalett och reception. Slå dig gärna ned i soffgruppen, inspireras av den rullande bildvisningen och ta en kopp gott kaffe medan du väntar. Jag har inga ordinarie öppettider utan har endast öppet vid tidsbokning. Själva studion har en fast cyklorama och är utrustad med allehanda professionell utrustning för ljussättning, vindmaskin m.m. och det finns självklart om olika bakgrunder att välja mellan.

Besöksadress: Sveagatan 8, Umeå
Postadress: Pärkällarvägen 27, 90365 Umeå
Telefon: 070-6204852

OBS! Om du söker ett företag som utfört skolfotografering på din skola så har du hamnat fel. Då är det troligtvis företaget Fotonorden du söker (http://www.fotonorden.se)

.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande