Porträttfoto i Umeå

 

Behöver du nya snygga bilder till dina sociala medier, eller kanske professionella bilder till ditt CV?  Kontakta mig! Jag levererar snygga och personliga porträttbilder tagna i studio eller på den plats du önskar. Varje porträttfotografering är unik för mig och jag anpassar ljussättning efter dina önskemål och ditt utseende. Kanske vill du ha enkla rena bilder mot vit bakgrund för att enkelt kunna passa in dem i din grafiska profil, eller kanske vill du ha något helt annat? Något som sticker ut från mängden? En mer kreativ ljussättning och komposition? Vilket mål du än har med bilden ska jag hjälpa dig nå det.

Behöver du personalbilder till ditt företags hemsida eller promotionbilder från verksamheten? Underskatta inte betydelsen av bra bilder i er marknadsföring. Det är otroligt viktigt att ha bra bilder i dagens snabba informationsflöde. Kundernas första intryck av ditt företag är livsviktigt. Jag kan antingen fota er personal i min studio, eller så kommer jag till er och fotar i verksamheten. Jag jobbar snabbt, effektivt och levererar bilderna skyndsamt.

Jag fotar även en hel del bilder till tidningar/tidskrifter. Om du är redaktör/copy/journalist på en redaktion baserad i en annan del av landet, och behöver bilder av personer i Västerbotten till en artikel eller intervju kan du kontakta mig. Jag levererar alltid snabbt och utan krångel.