porträtt2017-10-05T00:09:56+00:00

Porträttfoto i Umeå

Behöver du en ny snygg bild till din facebookprofil eller blogg, eller kanske professionella bilder till ditt CV? Less på att se samma typ av “spegelbild” överallt? Kontakta mig! Jag levererar snygga och personliga porträttbilder tagna i studio eller på den plats du önskar. Jag sysslar inte med något slags “löpande-band-foto”, där alla kunders bilder ser precis likadana ut. Varje porträttfotografering är unik för mig och jag anpassar ljussättning efter dina önskemål och ditt utseende. Kanske vill du enkla rena bilder mot vit bakgrund för att enkelt kunna passa in dem i din grafiska profil, eller kanske vill du ha något helt annat. Något som sticker ut från mängden. En mer kreativ ljussättning och komposition. Vilket mål du än har med bilden ska jag hjälpa dig nå det.

Behöver du personalbilder till ditt företags hemsida eller promotionbilder från verksamheten? Underskatta inte betydelsen av bra bilder i er marknadsföring. Det är otroligt viktigt att ha bra bilder i dagens snabba informationsflöde. Kundernas första intryck av ditt företag är livsviktigt. Jag kan antingen fota er personal i min studio, eller så kommer jag till er och riggar en studio eller fotar i verksamheten. Jag jobbar snabbt och effektivt och levererar bilderna snabbt.

Jag fotar även en hel del bilder till tidningar/tidskrifter. Om du är redaktör/copy/journalist på en tidning/tidskrift baserad i en annan del av landet och behöver bilder av personer i Västerbotten till en artikel eller intervju kan du kontakta mig. Jag levererar alltid snabbt och utan krångel.