info2018-06-10T20:45:59+00:00

Söker du en fotograf i Umeå/Västerbotten?

10357468_10152177204281452_2189117182952509842_n

10082016-_O7A5143

Då har du kommit helt rätt! Jag som driver företaget Fotonord heter Andreas Gradin och har en magisterexamen inom bland annat ämnena media, foto och digital bildbehandling. Min stora passion och huvudinriktning i företaget är stillbildsfotografering av olika slag och då framförallt fotografering av människor på olika sätt. Det handlar framförallt om mode/modellfoto, företagsfoto och reklambilder, men jag sysslar även med bröllopsfoto, barnporträtt, konsertfoto, produktbilder och ärrfotografering till försäkringsbolag. Jag gillar variation och tycker det är skoj med alla typer av uppdrag. Jag fotograferar även redaktionella uppdrag för tidningar och tidskrifter. Kontakta mig för bokning och mer information.

All fotografering sker med professionell utrustning och företaget har givetvis F-skatt. Jag har förutom min fasta studioutrustning även kraftfull portabel utrustning för ljussättning i alla väderlekar och situationer. Min studio ligger mitt i centrala Umeå i kvarteret Audumbla, Skolgatan 50, strax bakom Renmarkstorget. Entrétrappen har monterad ramp och det finns hiss, så det är inga problem att besöka mig med barnvagn eller rullstol. Jag är medlem i bland annat SFF, Svenska Fotografers Förbund och NAPP, National Association of Photoshop Professionals.

Jag kan vara svår att nå dagtid på telefon ibland, så e-posta gärna eller använd kontaktformuläret under “kontakt”. E-post är det ofta det bästa sättet att nå mig och jag svarar snabbt. Jag är flexibel vad gäller tider och fotar gärna på kvällar och helger. När du anlitar mig får du alltid det jag kallar “Nöjd kundgaranti”. Jag tar aldrig betalt för en bild som du som kund inte är nöjd med och jag levererar  alltid bilderna snabbt, inte sällan samma dag eller dagen efter fotograferingen.

Kontakta mig gärna om du vill ge en fotografering i present till någon, så fixar jag ett presentkort. Det brukar vara en uppskattat både som födelsedagspresent eller dopgåva!

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot några prao/praktikanter/fotoassistenter för närvarande. Jag fotograferar ej pass-, id- eller körkortsbilder.

 

Info om Fotonords policy gällande GDPR hittar du här.