bilder2017-03-18T12:17:32+00:00

Portfolio

Här kan du finna lite olika bildgallerier i olika genrer. Det här är en bråkdel av mitt totala bildarkiv. Ett litet smakprov kan man säga. Klicka dig vidare till den bildkategori som du vill kika på. När det gäller min kommersiella bild kan många licensieras genom olika partners och bildbyråer. Stocksy i Kanada är en “fair trade” bildbank som jag jobbar mycket med just nu. Kontakta mig om du vill veta mer om licensvillkor osv.

 

Barnfotografering Umeå

Bus, glädje och allvar! Som fotograf är det en utmaning att fotografera barn, men det är en rolig utmaning. Jag gillar levande och spontana barnbilder som fångar barnets personlighet. Hos mig får en barnfotografering ta den tid som behövs. Välkommen till min studio på Skolgatan 50 i centrala Umeå. Det finns både ramp och hiss så det är inga problem att ta med sig barnvagnen in.

Bröllopsfotograf Umeå

Jag har många års erfarenhet som bröllopsfotograf i Umeå och dokumenterar er stora dag i alla väder och situationer. Bröllopsfotografering gör jag helst utomhus, men vi kan givetvis fota i min studio i Umeå om ni önskar det. Jag fotar bröllop i hela norrland och kan även ta uppdrag söderut om det passar.

Porträttfoto

Behöver du personalbilder till företagets hemsida eller promotionbilder från verksamheten? Underskatta inte betydelsen av bra bilder i er marknadsföring. Jag kan antingen fota er personal i min studio, eller så kommer jag till er och riggar en studio eller fotar i verksamheten. Jag jobbar snabbt och effektivt och levererar bilderna snabbt. Jag fotar även en hel del bilder till tidningar/tidskrifter.

Modellfoto

En av mina specialiteter är kreativt modell- och modefoto. Jag jobbar med ett stort nätverk med duktiga modeller, stylister, frisörer och makeupartister och kan leverera bilder i alla möjliga genrer.

Gravidfoto

 

 

Gravidfoto

Kontakta mig om du vill föreviga “bulan” innan det är för sent. Det är kanske inte alltid man själv känner sig vacker när man är höggravid, men jag lovar att du inte kommer att ångra dig att du har tagit några fina bilder av den fasen i livet, för det är bland det vackraste man kan fånga på bild. Kom förbi studion i centrala Umeå så gör vi en session där vi framhäver din vackra mage, samt dig och din partner om du vill. Jag har stor vana av gravidfotografering och har full koll på hur man ljussätter och komponerar för bästa möjliga resultat.

Musik/sport

 

 

Events

Musikfoto och kanske framför allt rockfoto är något som jag har sysslat med i många år. Att fånga den råa energin på bild är en riktig kick. Jag fotar även en del sport och events när tid finns.

Natur/resor

 

 

Natur/resor

Jag är i grunden en människofotograf, men visst fotar jag även natur ibland. Norge är ett favoritmål för fotografering och jag försöker åka dit en gång per år.

Fitnessfoto Umeå

 

 

Fitnessfoto

En genre som jag fotat rätt mycket det senaste åren är fitness/träningsfoto, och jag har dokumenterat tävlingsformen för personer som tävlar i bodybuilding och athletic fitness. Jag har haft turen att få fota flera ur eliten inom fitness i Sverige och jag ser fram emot fler roliga uppdrag inom den kategorin.

 

 

Horror

Skräck-/horrorfoto är något som ligger mig varmt om hjärtat. Den kreativa processen med att jobba med en duktig makeupartist och modell och skapa en kuslig stämning i en bild är fantastiskt rolig. Oftast kan man ta ut svängarna lite extra när man fotar skräck och bilderna skapar alltid någon slags reaktion hos betraktaren. Jag har flera internationellt publicerade bok- och filmomslag i denna genre.