Barnfotokampanj våren 2017

Det är en tradition att jag kör någon slags kampanj på barnfotografering i studion under våren och så blir det även i år. Under våren 2017 kommer jag att ha kampanjdagar på helgdagar i mars, april, maj och juni, där jag fotograferar barnfamiljer hela dagarna. Det är som vanligt först till kvarn på dessa tider. Det kommer även finnas en del strötider på veckoeftermiddagar under våren, där kampanjpriset också kommer att gälla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samtliga barn- och familjefotograferingar mellan 7 mars-8 juni 2017, där det finns minst ett barn under 12 år i familjen, görs till 50 % rabatt på arbetskostnaden för fotografering och grundläggande digitalt efterarbete. Grundavgiften kostar alltså under denna period endast 195 kronor inkl moms. (Ordinarie pris på grundavgiften är 395 kr) Det du betalar utöver detta, är den eller de bilder/produkter du vill köpa från sessionen.Beställda bilder/digitala filer/förstoringar debiteras enligt ordinarie prislista. Det finns inget som helst köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti På förstoringar och canvastavlor tillkommer postens portokostnad för att skicka bilderna (Normalt 14-42 kr beroende på storlek. Jag debiterar inga extra frakt- eller expeditionsavgifter och jag har ingen faktureringsavgift).

 

Kampanjdagarna under våren 2017  är:

Tisdag 7 mars

Lördag 11 mars

Söndag 12 mars

Söndag 19 mars

Lördag 25 mars

Lördag 8 april

Söndag 16 april

Söndag 23 april

Lördag 6 maj

Lördag 20 maj

Söndag 4 juni

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med förslag på tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Sveagatan 8 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer tillsammans syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan vi även ta familjebilder på hela familjen tillsammans. Du kan läsa lite mer info om barnfotografering här.

Välkommen med din bokningsförfrågan!