Fotograf Umeå 2017-06-13T23:05:23+00:00

Fotograf Umeå - Fotonord

Fotonord – din fotograf i Umeå

Jag som driver företaget Fotonord heter Andreas Gradin och jag är en frilansande fotograf i Västerbotten med bas i Umeå. I min stora studio/atelje på Sveagatan 8 i centrala Umeå, fotograferar jag allt från porträtt, barn, bröllop, gravidfotografering, till företagsfoto och kreativt modellfoto och reklam. Självklart fotar jag även på location på den plats du önskar. Som fotograf jobbar jag i de flesta genrer, men min specialitet är bilder med människan i fokus på olika sätt. Jag älskar att skapa vackra, spännande och unika bilder av människor, vare sig det gäller busiga barn, företagsprofiler eller kreativa samarbeten med duktiga modeller, makeupartister och stylister. Följ mitt fotograferande och min bildström i min blogg eller kika runt i bildgallerierna för att se exempel på mina bilder. Om du söker en kreativ fotograf och samarbetspartner i Umeå, så har du hittat rätt. Jag fotar det du vill ha och levererar alltid snabbt. Med gedigen utbildning och lång erfarenhet, kan jag erbjuda dig professionella och minnesvärda bilder. Om du är företagare i Umeå med omnejd och behöver bilder av personal eller verksamhet kan jag erbjuda prisvärda snygga lösningar. Tänk på att dina bilder är ditt ansikte utåt mot dina kunder. Som fotograf kan hjälpa dig att presentera dig och din verksamhet på bästa sätt. Tveka inte att kontakta mig om du behöver bra bilder. Vi ses!

 

Nytt i bloggen

Barnfotokampanj våren 2018

February 18th, 2018|0 Comments

Det är en tradition sedan många år att jag kör någon slags kampanj på barnfotografering i studion under våren och så blir det [...]

Höstbus i Vänortsparken

February 12th, 2018|0 Comments

Här är några höstiga bilder som jag tog med en familj i september i Vänortsparken. De varma höstfärgerna känns ju lite långt [...]

Valentine’s special

January 29th, 2018|0 Comments

Februari är kärlekens månad och vad passar väl bättre än att föreviga er kärlek på bild! Jag hör ofta kunder säga [...]

Vad säger kunderna?

Mycket duktig och tålmodig fotograf! Fotade våra två småttingar med enormt tålamod och mycket bra resultat. Trevlig fotograf, fina bilder och otroligt snabb leverans.
Sofia
Vilka underbara bilder! Vi har skrattat så tårarna rinner. Vi är jättenöjda och ser framemot att få bilderna!
Anna
ANDREAS! ditt största fel är att du tar för bra bilder, suck! Har kollat, bestämt , valt bort, lagt till osv i oändligthet, haha!
Lina
Jag måste tacka för bra service och jobb, snabba svar och leveranser! Jag kommer garanterat att rekommendera dig till mina vänner! Tack så mycket!
Helena
Hej Andreas! Vilket fantastiskt jobb du gjorde! Vi har tittat på bilderna massor av gånger, men har ändå så svårt att välja. Trodde vi skulle komma till beslut i helgen, men icke…
Bjarne & Christina
Jag är glad att vi kom till dig för att bli fotade, vi fick fler bra bilder än vi kunnat hoppats på! Det blir ett perfekt minne av bröllopet och dessutom fick vi vi några kort på lillan. Vi är nöjda och kommer rekommendera dig om någon behöver en fotograf!
Gunilla
Jag har inget negativt att säga om Andreas. Han är tillmötesgående, enkel att få kontakt med, levererar fotografierna inom kort tid och han tar förstås de mest fantastiska fotona! Det finns bara en nackdel…det är att han tar så många fina foton att man vill köpa alla….:-) – jag kan verkligen inte göra annat än att rekommendera honom!
Maria Bergsdorf
Vi är jättenöjda med vår gravidfotografering som vi gjorde på Fotonord, bilderna blev jättefina! Andreas hade stort tålamod med vår 2-åriga dotter som sprang runt och busade i studion. Jag kan verkligen rekommendera Fotonord till andra som vill ha proffsiga bilder och ett gott bemötande!
Sofia
Proffsigt, roligt och grymma bilder! Riktigt nöjd!
Carl
Andreas är trevlig, tillmötesgående samt skicklig när det gäller detaljer. Jag kommer absolut fotografera mig hos Andreas igen!
Erik
Barnfotograf Umeå

Bus, glädje och allvar! Som fotograf är det en utmaning att fotografera barn, men det är en rolig utmaning. Jag gillar levande och spontana barnbilder som fångar barnets personlighet. Hos mig får en barnfotografering ta den tid som behövs. Välkommen till min studio på Skolgatan 50 i centrala Umeå. Det finns både ramp och hiss så det är inga problem att ta med sig barnvagnen in.

Gravidfoto Umeå

Kontakta mig om du vill föreviga “bulan” innan det är för sent. Det är kanske inte alltid man själv känner sig vacker när man är höggravid, men jag lovar att du inte kommer att ångra dig att du gått till en fotograf och tagit några fina bilder av den fasen i livet, för det är bland det vackraste man kan fånga på bild. Kom förbi studion i centrala Umeå så gör vi en session där vi framhäver din vackra mage, samt dig och din partner om du vill. Jag har stor vana av gravidfotografering och har full koll på hur man ljussätter och komponerar för bästa möjliga resultat.

Anledningar att välja Fotonord

  • Alltid snabb återkoppling och snabba bildleveranser
  • Alltid “nöjd-kund-garanti”, du betalar endast för de bilder du är nöjd med
  • Lång erfarenhet och breda kunskaper att hantera olika ljussituationer och fotografiska problem
  • Professionell utrustning och kunskaperna att nyttja den på bästa sätt
  • Trygga backuplösningar
  • Prisvärda lösningar för såväl privatpersoner som företag och organisationer
  • Rymlig och lättillgänglig fotostudio i centrala Umeå
  • ..och sist men inte minst, bra bilder!

Senaste bilderna från Instagram