Barnfotokampanj 50 % april-maj

Fotograf Umeå
Familjebus under sista vinterdagarna
March 18, 2014
Vårsol vid kajen
March 28, 2014

barnfotokampanj

Under fem söndagar i april och maj har jag ett kanonerbjudande på barnfotografering i studion!

Det börjar bli en tradition att jag kör någon slags kampanj på barnfotografering i studion under våren och så blir det även i år! Upplägget i år blir dock lite annorlunda mot tidigare år, då jag nu begränsat kampanjdagarna till ett par helgdagar, men det blir som vanligt ett riktigt kanonerbjudande prismässigt.

Samtliga barn- och familjefotograferingar under kampanjdagarna april och maj 2014, där det finns minst ett barn under 12 år i familjen, görs till 50 % rabatt på arbetskostnaden för fotografering och grundläggande digitalt efterarbete. Grundavgiften kostar alltså under dessa dagar endast 195 kronor inkl moms. (Ordinarie pris på grundavgiften är 395 kr) Det enda du betalar utöver detta, är den eller de bilder/produkter du vill köpa från sessionen, samt postens portokostnad för att skicka bilderna (Normalt 12-36 kr, inga frakt- eller expeditionsavgifter). Beställda bilder/digitala filer/förstoringar debiteras enligt ordinarie prislista. (Inget som helst köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti)

De datum som barnfotokampanjen gäller för våren 2014 är:

söndag 6 april

Söndag 13 april

Söndag 4 maj

Söndag 11 maj

Söndag 25 maj

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Förra gången jag körde kampanj tog tiderna slut ganska snabbt, så vänta inte för länge med att boka. Kontakta mig med förslag på tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Skolgatan 50 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer med syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan vi även ta familjebilder på hela familjen tillsammans.

Välkommen med din bokningsförfrågan!

27072013-_AGR8187  07022012-_DSC7354

barnfotografering Umeå 24052013-_AGR2667

17052013-_AGR1143familjefotograf Umeå