Barnfotokampanj 50 % rabatt hösten/julen 2013

fotograf Umeå Fotonord
Slutspurt på sommaren med Jonna
September 16, 2013
Testplåtning med Zorica
September 18, 2013

 

Det börjar bli en tradition att jag kör någon slags kampanj på barnfotografering i studion under årets sista tre månader. Det har börjat komma in mail från stamkunder med funderingar om jag kommer att ha någon barnfotokampanj i år, och visst ska jag det! Upplägget i år blir dock lite annorlunda mot tidigare år, då jag nu begränsat kampanjdagarna till ett par helgdagar varje månad under hösten, men istället blir det ett riktigt kanonerbjudande prismässigt.

barnfotokampanj

Samtliga barn- och familjefotograferingar under kampanjdagarna mellan oktober och december 2013, där det finns minst ett barn under 12 år i familjen, görs till 50 % rabatt på arbetskostnaden för fotografering och grundläggande digitalt efterarbete. Grundavgiften kostar alltså under dessa dagar endast 195 kronor inkl moms. (Ordinarie pris på grundavgiften är 395 kr) Det enda du betalar utöver detta, är den eller de bilder/produkter du vill köpa från sessionen, samt postens portokostnad för att skicka bilderna (Normalt 12-36 kr, inga frakt- eller expeditionsavgifter). Beställda bilder/digitala filer/förstoringar debiteras enligt ordinarie prislista. (Inget som helst köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti)

De datum som barnfotokampanjen gäller för 2013 är:

Söndag 6 oktober

Söndag 13 oktober

Söndag 27 oktober

Söndag 3 november

Söndag 10 november

Söndag 24 november

Söndag 1 december

Söndag 15 december

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med förslag på tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Skolgatan 50 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer med syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan vi även ta familjebilder på hela familjen tillsammans.

Välkommen med din bokningsförfrågan!

familjefotograf Umeå 07022012-_DSC7354

barnfotografering Umeå 17052013-_AGR1143

24052013-_AGR2667  27072013-_AGR8187